DÒMINO GRAMATICAL

CRISTINA IBÁÑEZ ha volgut compartir en aquest bloc una activitat dirigida a tots aquells alumnes que ja han treballar la gramàtica a l’escola i que encara mostren dificultats (bàsicament alumnes de 1r i 2n d’ESO).

Es tracta d’un DÒMINO GRAMATICAL per treballar 7 categories gramaticals: adjectius, noms, determinants, adverbis, preposicions, verbs i conjuncions.

Segons paraules de la mateixa Cristina, “el funcionament d’aquest joc és exactament igual al clàssic joc del domino (…) Vaig pensar que treballar-ho d’aquesta manera resultaria molt més divertit, dinàmic, entretingut i per tant, molt més eficaç. I he de dir que ho he provat i ha donat bons resultats!”

Si voleu veure aquests i altres materials podeu consultar el bloc PSICOREEDUCA elaborat per la mateixa Cristina.

La Cristina, amb el seu material, ens obra una nova porta a la creació d’activitats pensada per nens de secundària. Fins ara, la majoria de recursos presentats en aquest espai, tot i que alguns d’ells es podien adaptar pels alumnes amb més dificultats de l’etapa de 1r i 2n d’ESO, estaven destinats a alumnes d’EI i Primaria.

Gràcies Cristina per aquest novedós i, alhora, útil joc per treballar la gramàtica catalana.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Gramàtica, Jocs, Llengua, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *