PREMI AL BLOC ORIGINAL

Rebre un nou premi sempre fa il·lusió i, a més, si aquest vé donat de la mà d’altres persones i professionals que comparteixen la mateixa passió pel món de l’educació i difonen els seus coneixements, experiències, recursos, materials, informacions… a través de la xarxa actualizant els seus blocs i dedicant el seu temps a compartir i construir junts.

Són tot un seguit de premis que neixen des dels mateixos blocaires i que es difonen a través de la xarxa donant l’oportunitat de reconèixer el gran treball que s’està fent des d’altres blocs educatius i conèixer una mica més a fons les persones que treballen darrera l’actualització de cada bloc.

Aquesta vegada m’ha fet especial il·lusió rebre, per partir doble,  un PREMI AL BLOC ORIGINAL des del fabulós bloc d’EUGENIA ROMERO “El blog de los maestros de audición y lenguaje que segueixo ben de prop i que és, en moltes ocasions, una gran font d’inspiració i un exemple a seguir i des del bloc TIC, LLAPIS I PAPER on la seva autora, CARME GALOBAR comparteix experiències, recursos i eines relacionades amb les TIC i l’Educació Infantil.

Les condicions per acceptar i compartir aquest emotiu premi són les següents:
1. Nombrar qui me l’ha concedit (fet!).

2. Dir una frase que em defineixi: “Sóc diferent i única”. De fet, al meu entendre, tots som únics i diferents, aquesta és la gran riquesa de la nostra societat.

3. Enviar el premi a 10 blocs més. Aquí va la meva nominació:

Psicologia i Educació

Associació Síndrome d’Asperger d’Osona

Deixant Petjades

ACTILUDIS

Educació i les TIC

La mirada especial

Racó de les paraules

La princesa de las alas rosas

Velosipios

Psicoreeduca

I… avui dia 2 de maig de 2012 tinc un nou premi a compartir i celebrar!

El segon comentari d’aquest article és ni més ni menys que el COMENTARI NÚMERO 1000!!!

Una gran xifra que només vosaltres, els que dia a dia visiteu i enriquiu aquest bloc sóu els que ho heu fet possible.

MILERS DE GRÀCIES!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials, Premis, TIC i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

16 respostes a PREMI AL BLOC ORIGINAL

 1. Núria diu:

  Hola Yolanda,
  Moltes felicitats pel premi i moltes gràcies per compartir-lo amb mi… m’ha fet molta il.lusió.
  Una forta abraçada,
  Núria

 2. yroset diu:

  Hola Núria,
  una fortíssima abraçada per tu també i felicitats pel bloc!
  Una il·lusió poder compartir amb tu aquest reconeixement i… saps què? aquest missatge que ara mateix t’acabo d’escriure a través d’aquest bloc és ni més ni menys que el COMENTARI NÚMERO 1000!!!
  Des que vaig començar aquest bloc sempre havia imaginat de qui seria o a qui aniria dirigit el comentari que sumava el miler i… ves per on, just abans d’enviar-lo m’he adonat que era precisament aquest comentari el que complia aquesta xifra!
  Gràcies Núria.
  Fins ben aviat!
  Yolanda Roset.

 3. Joel diu:

  Moltíssimes gràcies per pensar en mi. M’ha fet molta il·lusió rebre els teus comentaris al meu bloc, m’ajuden a seguir treballant!! Sóc el comentari número 1001…mmmfff… per un! Un petonet ben gran. No deixis de treballar que tens un espai magnífic ple de continguts que ens són molt útils.

  Joel.

 4. dolors diu:

  Et mereixes més de mil comentaris, el teu treball ens enriqueix a tots.
  A vegades deixar un comentari ens costa i mira que és fàcil.
  Felicitats i endavant!
  Dolors

 5. Mònica diu:

  Moltes felicitats, el teu blog és una font d’inspiració en el dia a dia de l’aula. Gràcies per la teva generositat!!!
  Mònica

 6. yroset diu:

  Doncs sí Joel! Ets el missatge 1001 però no per això deixa de ser important! És el primer comentari que sobrepassa el miler! Moltíssimes gràcies a tu per tot el que ens aportes des del bloc i per dedicar un espai del teu temps a escriure aquest comentari. Tu tampoc deixis de treballar per ajudar a tants i tants mestres que aprenem de les TIC i amb les TIC.
  De fet, les eines TIC del teu bloc són una bona base per crear nous materials!
  Un petonet a tu també!
  Yolanda.

 7. yroset diu:

  Moltes gràcies Mònica per aquest comentari. Seguim compartint ja que una de les meves fonts d’inspiració també són tots aquells treballs i recursos que apareixen a la xarxa i que es comparteixen des d’altres espais amb molt de temps de dedicació i esforç per part d’altres professionals que també posen al nostre abast tots els seus coneixements de manera generosa i altruista.
  Gràcies a vosaltres aquest bloc és el que és!
  Una abraçada,
  Yolanda.

 8. yroset diu:

  Hola Dolors, gràcies per comentar!
  Sovint ens oblidem de la importància que pels mateixos autors del bloc tenen els comentaris i el fet de rebre un feedback per part dels visitants del bloc. Els comentaris formen part de la vida del bloc i el nodreixen. Gràcies a vosaltres per comentar!
  Fins aviat,
  Yolanda.

 9. SONIA diu:

  OOOoohh! quia il·lusió i alegria poder pertànyer a la teva llista de blocs “originals”! Moltes gràcies!
  Salutacions!

 10. yroset diu:

  Creu-me Sònia, la il·lusió de poder compartir aquest premi amb el teu bloc és mútua. Felicitats pel teu original espai.
  Salutacions!
  Seguim en contacte,
  Yolanda.

 11. Carme diu:

  Oh! arribo una mica tard, jo també tenia un regalet per tu :http://cgalobar-ticllapisipaper.blogspot.com.es/2012/05/blog-original.html, perquè el teu blog és original i per tota la feina que fas i comparteixes!
  Felicitats!
  Carme

 12. yroset diu:

  Hola Carme! Però… què dius! Com que arribes una mica tard? Mai és massa d’hora ni massat tard per rebre aquests regalets que tan m’agraden i que em dónen una injecció de moral impressionant per seguir endavant, compartir i construir junts! Són aquests comentaris i aquests petits i alhora grans detallets els que omplen de vida el meu espai i l’ajuden a créixer. Gracies pel teu comentari, per les teves paraules i per pensar en aquest bloc per merèixer aquest premi.
  Felicitats també per la teva tasca en el teu bloc, m’encanta i el segueixo sovint.
  Una abraçada molt gran i… seguim compartint ja que queda ben demostrat que donar és també rebre!
  Molts ànims!
  Yolanda Roset.

 13. Gracias Yolanda, por tus palabras y acordarte de Actiludis.
  He descubierto tu premio ahora mismo, porque el blog me había mandado al spam tu comentario.

  Un abrazo

 14. Muchas gracias Yolanda por pensar en La Mirada Especial para conceder el Premio Blog Original. Quiero darte la enhorabuena por el blog tan fantástico que tutorizas y por la labor que realizas en el proceso de enseñanza-aprendizaje de los alumnos con NEAE.

  Conocí tu blog en la pasada edición de los premios Edublogs Espiral 2011 y desde ese momento soy seguidor. Tu blog es un referente para todos los que nos dedicamos a la Educación Especial y me alegré enormemente cuando recibiste la peonza dorada.

  Por cierto, no sabía que formabas parte del jurado de esta edición, por lo que quisiera agradecer al equipo Espiral la idea que tuvieron hace unos años de crear los Premios Espiral Edublogs y felicitarles por la gran labor educativa que realizan. Este es el segundo año que nos hemos presentado y la experiencia ha sido muy positiva y gratificante. En estos premios he conocido a blogs interesantísimos y me he alegrado mucho por aquellos blogs amig@s que han sido finalistas.

  El próximo año lo intentaremos de nuevo.

  Muchas gracias por compartir tantos materiales, proyectos, herramientas e ideas con todos.

  Saludos y seguimos compartiendo. Enhorabuena nuevamente por tu maravilloso blog.

 15. yroset diu:

  No tienes porque darme las gracias, tu blog y tu trabajo se lo merecen. Gracias a ti por tus felicitaciones y por todas las palabras que dedicas a este blog y a todos los materiales y recursos que se presentan.
  Yo también sigo muy de cerca “La mirada especial” y me encanta porque en él se desprende una gran sensibilidad y un gran trabajo compartiendo, editando, buscando y elaborando nuevos materiales y recursos para ayudar a los niños con más dificultades. Para mi también es un gran referente y te animo a seguir participando en los Premios Espiral Edublogs ya que es una forma de dar a conocer tu gran trabajo y, como bien dices, conocer otros blogs fantásticos que tanto nos ayudan en nuestro día a día tanto dentro del aula como fuera de ella.
  Es el primer año que estoy como jurado y, como ya puedes imaginar, no resulta para nada sencillo evaluar tantos blogs con tanta calidad. Hay muchos aspectos a tener en cuenta y, durante el proceso, aprendes mucho de todos y cada uno de los blogs que vas evaluando; según mi experiencia, se quedan fantásticos blogs a las puertas de la final pero que no por eso dejan de ser más o menos importantes sinó que el nivel está muy, pero que muy alto y, el solo echo de presentar el blog ya es toda una experiencia.
  No he tenido la oportunidad de valorar tu trabajo ya que la valoración de más de 1800 blogs se reparte y se hace en un gran equipo que hace una fantástica labor.
  Enhorabuena por tu blog, tiene grandes cualidades y, de nuevo, el año que viene a intentarlo otra vez! Vale la pena.
  Saludos para ti también y, como bien dices, seguiremos compartiendo porque dar es también recibir y porque la reacción de nuestras familias y alumnos no tiene precio.
  Muchos ánimos y… muchas gracias por comentar!
  Yolanda.

 16. Cristina diu:

  Felicidades y gracias¡¡¡ Un abrazo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *