SUPORT A LA LECTOESCRIPTURA: EL NADAL

EDUARD CONOLLY del bloc “ES RACÓ DES PT” ha elaborat un recurs amb pictogrames per facilitar l’adquisició de la lectoescriptura amb imatges i vocabulari propi del Nadal. L’objectiu és que l’alumne identifiqui i relacioni les imatges nadalenques amb el seu corresponent nom.

A continuació podeu veure el material elaborat per l’Eduard amb lletra de PAL però, si accediu a la seva font original us podeu descarregar el material també amb lletra lligada clicant AQUÍ.

Aprofito l’ocasió per recomanar-vos visitar el bloc de l’Eduard ja que en ell comparteix molts materials i recursos relacionats amb la diversitat i el món de l’Educació Especial. Des d’aquest humil bloc… MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Escriptura, Festes, Lectura, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a SUPORT A LA LECTOESCRIPTURA: EL NADAL

 1. Josep Vives diu:

  Hola!!
  On puc aconseguir el recurs amb lletra de pal?

 2. Hola Josep,
  el teníem penjat i compartit des del Calaméo però fa dies que aquesta plataforma va passar a ser de pagament per usuaris que es volien descarregar materials així que vam decidir passar tots els materials al Drive del bloc (hi pots accedir a la banda lateral dreta del mateix bloc).
  De tota manera, t’enviem el material que ens demanes per correu esperant que et sigui útil.
  Ara veiem que el missatge era del 16 de de desembre. Disculpa però degut a la nostra feina ens és difícil estar al dia amb els vostres comentaris i, quan podem, els anem contestant.
  Una abraçada,
  Iolanda i Cristina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *