LA DESCRIPCIÓ D’OBJECTES PAS A PAS

CRISTINA G. DE CÁCERES gran col·labora d’aquest bloc i autora del material per treballar les professions vol compartir amb tots nosaltres l’adaptació al català d’un nou recurs per ajudar als alumnes amb més dificultats a descriure objectes partint de molt suport visual (pictogrames) i de manera molt ben estructurada i pautada.

Es tracta de facilitar al màxim l’accés al lèxic i l’estructuració tan del discurs oral com l’escrit ajudant a l’alumne a generar descripcions senzilles fent ús de diferents atributs.


De nou, MOLTES GRÀCIES CRISTINA tan pels teus comentaris com pel fet de voler compartir amb tots nosaltres materials i recursos tan útils i necessaris pels nostres alumnes. Entre totes i tots CONSTRUÏM COMPARTINT!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Escriptura, Expressió, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LA DESCRIPCIÓ D’OBJECTES PAS A PAS

  1. MARINA diu:

    Trobo que és un molt bon material! Moltes gràcies per penjar-lo! Segur que el pordré utilitzar amb el meu nen!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *