UNITAT DE PROGRAMACIÓ: LA CASA

La TRINI GALIPIENSO ha promès el que ens va escriure en un COMENTARI a l’article sobre el material DISNEY de l’Alba Barcelona i ens ha fet arribar un gran recull de material per treballar la CASA tal i com ens demanava l’Alba. Es tracta d’una UNITAT DE PROGRAMACIÓ titulada “SUPERVIVÈNCIA: LA LLAR pensada per alumnes de Cicle Inicial.

A continuació, teniu els corresponents enllaços:

Unitat de programació:

Activitats d’aprenentatge:

Activitats d’avaluació:

La Trini també comparteix amb nosaltres diferents enllaços a presentacions sobre imatges de cases curioses i d’altres països, necessàries per portar a terme la programació que ella mateixa ens presenta:

PRESENTACIÓ CASES CURIOSES

PRESENTACIÓ CASES DEL MÓN

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Avaluació, Comprensió, conceptes, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a UNITAT DE PROGRAMACIÓ: LA CASA

  1. alba diu:

    Molteeesss gràcies TRINI!

  2. Cristina GdC diu:

    Moltíssimes gràcies per aquest material. L’he trobat super interessant!

  3. Trini diu:

    Moltes gràcies pel vostres comentaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *