MEMÒRIA VISUAL A TRAVÉS DE LES TIC

A la pàgina “Recursos TIC” d’aquest mateix bloc hi trobareu, com a novetat, un material molt interessant per treballar la Memòria Visual que he extret del bloc Núria Canals “Psicologia i Educació“. És una activitat molt útil per treballar la memòria d’objectes a través de 10 nivells de dificultat. És realment difícil passar del nivell 5 així que… molta sort!!!

De tota manera, és un bon sistema per tal de treballar les prèvies i les capacitats bàsiques necessàries per aconseguir una bona ortografia i una bona eficàcia lectora.

Ho heu provat? a quin nivell heu arribat? Ho heu treballat amb els vostres alumnes? Us animo a deixar el vostre comentari explicant la vostra experiència!

Si algú vol compartir més material per treballar la memòria visual… també ho podeu fer a través d’un COMENTARI. Gràcies!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Jocs, Lectura, TIC i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a MEMÒRIA VISUAL A TRAVÉS DE LES TIC

 1. ester diu:

  Hola! Torno a ser la Ester de Barna.Em pots passar material per a treballar la percepció visual.És necessari treballar aquest aspecte amb els nenque a vegades no ho fem.
  Gràcies

 2. ester diu:

  Hola! torno a ser la Ester de Barna.Em podries passar material de percepció visual per a treballar amb els nens, perquè de vegades no ho tenim present dia a dia.
  Gràcies.
  Per cert, què és Camaléo? Quines ventatges tenen de cara al mestre?
  Una abraçada!

 3. yroset diu:

  Hola Ester!
  Benvinguda al bloc! Gràcies pel teu comentari.
  Pel que fa a la percepció visual no és que tingui massa material per treballar-la; miraré de buscar alguna cosa i, quan ho tingui, t’ho donaréa conèixer a través del bloc. És veritat que sovint no ho tenim massa present en el treball a l’escola i és una tasca a tenir en compte i treballar.
  Si algú de vosaltres, algun visitant i col·laborador del bloc, té algun material per treballar la percepció, des d’aquí us animo a afegir un comentari i expressar les vostres idees, enllaços, recursos… Gràcies per avançat.
  Pel que fa al Calaméo és un mitjà per compartir recursos; és un programa on es poden penjar documents online i així poder-los compartir amb diferents persones. De cara al treball diari pel mestre pot ser un lloc on també es poden consultar i buscar materials que ha anat penjant altra gent sempre hi quan, quan els hagin penjat, els hagin fet públics a tots els visitants ja que també es poden penjar documents privats.
  Vinga, si tens alguna altra cosa a comentar, ja saps on trobar-nos!
  DEIXO OBERT EL DEBAT SOBRE LA PERCEPCIÓ VISUAL I ANIMO A TOTHOM A COL·LABORAR I DONAR A CONÈIXER ELS SEUS MATERIALS!
  Una abraçada a tu també!
  Yolanda Roset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *