MATERIALS DE LECTURA FÀCIL

Fa pocs dies es van posar en contacte amb mi des de l’ASSOCIACIÓ DE LECTURA FÀCIL (ALF) per tal de donar-me a conèixer el seu material. L’ALF és una entitat sense ànim de lucre que, des del 2003, treballa per apropar la lectura a les persones amb dificultats de comprensió lectora. També treballen amb centres escolars, entitats, editorials i institucions públiques i els assessoren en l’elaboració de textos basats en els criteris de Lectura Fàcil.
Els materials de Lectura Fàcil són textos, llibres, documents, etc. elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones que tenen dificultats lectores amb l’objectiu de fomentar la lectura com a eina d’integració social.
A la seva web (www.lecturafacil.net) s’hi poden consultar algunes de les primeres pàgines dels més de 120 llibres publicats, les orientacions sobre l’ús dels materials de LF i els recursos educatius (a la secció bones pràctiques).
Us deixo amb dos documents de consulta molt interessants: el tríptic informatiu sobre la Lectura Fàcil i el catàleg de llibres publicats.


També podeu consultar aquest material a la pàgina LECTURES d’aquest mateix bloc.
Algú de vosaltres ha utilitzat aquest recurs? Heu tingut contacte amb l’Associació i ens ho voleu explicar? M’encantarà saber la vostra opinió a través d’un COMENTARI. Gràcies!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Adaptacions, Comprensió, Lectura i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *