CONCORDANÇA I ESTRUCTURA DE LA FRASE

Just ahir vàrem acabar el curs sobre Pissarres Digitals Interactives i, juntament amb la meva companya de feina i amiga CLAUSTRE ALBETS vam presentar una aplicació per treballar amb la pissarra digital Mimio.

L’objectiu és treballar la concordança gènere-nombre, article-nom, temps verbal i estructuració correcta de la frase. Els diferents elements que serveixen de guia als alumnes per elaborar les frases formen part d’un altre material elaborat personalment i publicat en aquest mateix bloc el 21-22-2010: presentació de frases amb suport visual.

He decidit adaptar una part d’aquest projecte per tal que els alumnes poguessin treballar a través d’unes fitxes de treball que podrien complementar i/o reforçar el treball presentat amb la PDI. Tant bon punt publiquin el projecte per treballar amb la Mimio a l’espai del Centre de Recursos Pedagògics d’Osona us ho faré saber a través d’aquest bloc.
Mentrestant, espero pogueu utilitzar el material que us presento a continuació; a mi m’ha funcionat molt bé per treballar l’estructura de la frase; espero que a vosaltres també us sigui útil.

Gràcies Claustre per tot el teu suport i pel gran treball en equip ja que és un material elaborat de manera totalment conjunta.

Ja sabeu que, si voleu, podeu fer-nos arribar la vostra opinió a través dels comentaris.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Escriptura, Expressió, Lectura, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CONCORDANÇA I ESTRUCTURA DE LA FRASE

  1. jordi diu:

    Hola torno a ser en Jordi. Em podrieu fer arribar aquest material?
    Moltes gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *