DAUS PER ESTRUCTURAR EL LLENGUATGE

ALBA BARCELONA, una altra gran seguidora d’aquest bloc, m’ha fet arribar un material genial per treballar l’estructuració del llenguatge oral i/o escrit a través d’uns DAUS amb els quals els nens i nenes poden formar frases.

Una bona forma de treballar el llenguatge a través del joc. Moltíssimes gràcies Alba per aportar aquest genial i molt ben elaborat material. Les imatges són molt clares i penso que pot ser un recurs fabulós per treballar amb nens i nenes amb dificultats de llenguatge.

Voldria agrair a tots/es els/les que us animeu a fer arribar els vostres comentaris, opinions, enllaços, materials i recursos doncs sou vosaltres els que doneu vida a aquest espai i m’ajudeu a nodrir-lo dia a dia. Gràcies per animar-vos a enviar els vostres propis recursos i, sobretot, gràcies per compartir-lo amb tots nosaltres!!!

Si us ha agradat aquest material, l’heu visitat, us l’heu descarregat, l’heu imprès… ja sabeu que podeu enviar també els vostres comentaris a l’Alba a través d’aquest mateix bloc. El vostre suport és el millor estímul per continuar compartint.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Expressió, Llengua, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a DAUS PER ESTRUCTURAR EL LLENGUATGE

 1. ASCENSION RODA HERNANDEZ diu:

  Gràcies Yolanda, gràcies Alba,
  gràcies a gent com vosaltres ens podem beneficiar la resta de mestres i sobre tot, sobre tot els nostres alumnes.
  Sóc una seguidora teva Yolanda i sempre recomano el teu bloc.
  Moltíssimes gràcies!

 2. yroset diu:

  Gràcies a tu pel teu comentari i per les teves paraules;
  M’alegra que recomanis el bloc; com més gent siguem, més enriquidor!
  Una abraçada,
  Yolanda Roset

 3. Núria diu:

  Moltes gràcies per compartir tots aquests materials tant interessants!!!

 4. yroset diu:

  Hola Núria, que bé tornar a tenir notícies teves. Gràcies de nou pels teus comentaris. Una abraçada molt forta. Yolanda Roset.

 5. Marina diu:

  Hola! M’ha agradat molt aquest joc (i altres materials que he vist també!) per estimular el llenguatge dels meus alumnes però no puc descarregar-los. Podeu explicar-me com es fa o me’ls podríeu enviar per correu? Moltes gràcies i felicitats pel bloc!

 6. Hola Marina. Moltes gràcies pel teu comentari.
  Resulta que com que fa alguns anys que es va publicar, la plataforma des d’on es va compartir va deixar de ser efectiva en quant a les descàrregues de manera que només permet visualitzar els documents. Mica en mica hem anat passant tots els materials i recursos al Google Drive del bloc per facilitar-vos la descàrrega.
  En aquest cas, no havíem actualitzat aquest enllaç.
  Et passem l’enllaç des d’on esperem que no tinguis dificultats per descarregar-te aquest recurs:
  https://drive.google.com/open?id=0B9pKlAR1VOdJUWc2a2RuaFcwLW8
  Ja ens diràs!
  Gràcies de nou pel comentari.
  Iolanda Roset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *