DESCOBREIX ELS DISBARATS DE LES IMATGES

Diverses targetes amb més de cinquanta dibuixos on es representa un disbarat: una situació absurda que serveix de suport per a treballar el llenguatge oral i l’expressió escrita amb els alumnes. Per exemple, apareix una nena que es pentina amb una escombra o un cotxe que corre per l’aigua. Situacions divertides que faran pensar als alumnes i estructurar millor el llenguatge oral i l’escrit donant peu a generar una conversa o inventar-se una història.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Comprensió, Expressió, Llengua, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *