ESTRUCTURA DE LA FRASE

FRASES AMB “PERQUÈ…”
Material d’imatges per treballar la construcció de frases i preguntes amb la paraula “Per què…?”. Per exemple: Per què rentes el gos? Perquè s’ha embrutat amb un bassal de fang. Així doncs, permet automatitzar la construcció de frases ben estructurades i adquirir la correcta escriptura de la paraula “Perquè”.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Expressió, Imatges, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *