TARGETES D’IMATGES DE ROBA

TARGETES AMB IMATGES DE ROBA
Targetes amb imatges de roba preparades per imprimir i plastificar. Permet treballar el vocabulari a nivell oral i escrit. Es poden fer dos jocs de targetes amb dibuixos i treballar la memòria, realitzar targetes amb paraules i fer associacions, treballar amb taulells de bingo… El fitxer es pot descarregar en format word i, per tant, permet múltiples adaptacions. Les imatges són grans i molt clares: mida A4.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Imatges, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *