MATERIAL AULES D’ACOLLIDA

MATERIALS PER A LES AULES D’ACOLLIDA

DAVID CASELLAS I GISPERT ha elaborat un material molt útil per treballar les DIFERÈNCIES entre dos dibuixos. Primer els alumnes han d’anar explicant oralment les diferències que veuen entre els dos dibuixos i després hauran d’omplir una petita fitxa explicant algunes de les diferències per escrit i realitzar activitats de comprensió lectora basades en els dibuixos.

El material elaborat per en David pren com a suport el DICCIONARI VISUAL de l’Editorial Bromera.

Per accedir al seu material podeu clicar sobre la següent imatge, un exemple dels 7 exercicis de diferències que podem trobar entre els seus materials (triguen una mica a carregar-se però val la pena esperar!). Els dibuixos es poden plastificar i utilitzar-los com a RACÓ D’APRENENTATGE. Es poden descarregar en format PDF.

diferencies2


Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Expressió, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *