SEQÜÈNCIES TEMPORALS

ÀLBUM PICASSA AMB SEQÜÈNCIES TEMPORALS
Navegant per la xarxa he trobat diferents seqüències temporals molt útils per treballar també l’expressió oral i escrita. Les dibuixos són amb blanc i negre de manera que són fàcils de fotocopiar. Permeten generar un munt de materials:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Matemàtiques, Materials, Seqüències i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SEQÜÈNCIES TEMPORALS

  1. Maria diu:

    Els recursos que ens ofereixes en la teva web ens estant sent de molta utilitat-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *