LABERINTS PER IMPRIMIR

Pàgina on es poden trobar tot tipus de LABERINTS per imprimir i treballar l’orientació espaial i la direccionalitat amb els alumnes. N’hi ha una gran ventall i els motius són diversos i atractius.

Podeu accedir-hi clicant sobre la imatge:

peix

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Matemàtiques, Materials, Motricitat, Orientació Espaial i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LABERINTS PER IMPRIMIR

  1. Carmen diu:

    Et felicito, Yolanda i als teus col.laboradors, per la teva pàgina. Sóc mestra d’especial, i no havia vist mai la varietat i quantitat de material útil que podem fer servir. Gràcies per la vostra aportació. és una pàgina que la recomano als meus companys de feina.
    Carmen

  2. yroset diu:

    Moltíssimes gràcies Carmen pel teu comentari. M’alegro moltíssim que aquest espai us proporcioni material útil en la vostra (i també nostra) tasca d’educar no només en el camp de l’Educació Especial sinó també en l’atenció a la diversitat. Amb la gran retallada, l’elaboració del material propi i la imaginació i les ganes de cadascun de nosaltres són prioritaris per seguir endevant amb l’atenció a la diversitat! Gràcies i seguirem en contacte.
    Yolanda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *