Odysseys al Museu Arqueològic Nacional d’Atenes

El Museu Arqueològic Nacional d’Atenes fa un segle i mig d’història i per tal de celebrar-ho ha organitzat una exposició sobre les Odissees humanesOdysseys, inspirada en les aventures de l’heroi Odisseu, més conegut com a Ulisses, protagonista de l’Odissea d’Homer.

Durant un any es podran veure 184 obres antigues per tal d’explicar l’aventura humana a través del temps amb totes les seves aventures. Tota una odissea al voltant de tres eixos: El viatge; les Ítaques i l’èxode.

El Dia Internacional dels Museus, 18 de maig, hi haurà una trobada de 24 rapsodes dirigits per Nikos Hatzopoulos, en el gran vestíbul de Vomos, des de les 10 del matí fins a mitjanit. L’entrada serà lliure.

Ja que hi sou, podreu continuar el vostre viatge de museus!

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de Actualitat, Art, General, Mitologia i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *