Kahoot de l’Odissea

Ets un expert sobre l’Odissea o ets un novell?

Entra al meu kahoot sobre l’Odissea i ho sabràs

Captura

Espero que us agradi!!

Robert

Primer de batxillerat humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Adaptació literària, Èpica, General, Mitologia, Personatges i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a Kahoot de l’Odissea

 1. Juls París diu:

  Salve!!

  L’Odissea d’Homer és l’exemple per excel·lència de l’èpica grega, de la literatura grega i l’universal.
  Homer ens explica el viatge de tornada d’Odisseu a la seva pàtria, després de la Guerra de Troia. Odisseu és el rei d’Ítaca i va lluitar a Troia durant deu anys. Passats els deu anys fora de la seva pàtria, Odisseu emprèn la tornada a casa però és retingut per la nimfa Calipso, durant set anys més a l’Illa d’Ogígia.
  Després que Calipso el retingués els déus olímpics es reuneixen i decideixen que Odisseu torni a Ítaca al més aviat possible. Zeus s’encarrega d’informar a Calipso del destí del seu estimat guerrer i Atena informa Telèmac (el fill d’Odisseu) que el seu pare segueix viu i que l’ha d’anar a buscar, la deessa de la saviesa es convertirà en la seva protecció durant tot el viatge.
  A Ítaca, Penèlope (l’esposa d’Odisseu) segueix esperant el retorn del seu marit des de fa uns vint anys, tot i que tothom es pensa que és mort. Per aquesta raó milers d’homes pretendents es reuneixen al Palau per a aconseguir l’amor de Penèlope i ser escollits reis. Penèlope pensava que el seu marit encara restava viu, per això dia rere dia ignorava l’amor d’altres homes. Poc després Odisseu emprèn el seu viatge de tornada a Ítaca al mateix temps que el seu fill Telèmac parteix a cercar el seu pare. Al final, pare i fill es troben a Ítaca encara que Atena va donar l’aparença d’un ancià a Odisseu. Junts van planejar la venjança als pretendents, els van expulsar i finalment van reprendre la vida familiar d’abans de l’anada d’Odisseu a la Guerra de Troia vint anys enrere.

  Aquesta obra és una joia, és una de les obres que més m’ha agradat llegir, sigui pel seu contingut o per el amè que set fa llegir-la. Deu ser per això que tants personatges importants com: músics, escriptors, publicistes… s’han inspirat en ella per a crear contingut actuals .

 2. Irene Sanz diu:

  Xaipe!

  No em sona haver fet aquest kahoot. Estarà bé fer-lo un cop ens haguem llegit tots l’Odissea.

 3. Alexia Álvarez Pàmies diu:

  Xaipete!
  Aquest Kahoot ha estat bé, i m’ha sigut fàcil, ja que a literatura universal a principi de curs com ha iniciació del temari vàrem treballar a Homer, ja que tota la literatura posterior està basada en les dues obres essencials com l’Odissea i la Ilíada. Hauríem de fer-ne més!

 4. Mireia Sánchez Cano diu:

  Xaipe!!

  Robert un kahoot molt divertit!

  Com dic sempre, està genial fer un kahoot per repassar i per aprendre!

  Gràcies!

 5. Clàudia Ordaz diu:

  Xaipe!

  Bon kahoot amb les opcions divertides i característiques d’en Robert. És molt important tenir clars els aspectes bàsics d’aquesta tragèdia ja que va ser molt significativa i és molt típic que et preguntin alguna cosa relacionada amb Odisseu als exàmens.

 6. Robert Cepeda diu:

  Salve!!

  Em congratula que el meu kahoot els hi hagi agradat als meus companys, vaig intentar donar-li un toc divertit per què no passes per un kahoot mes, sincerament.

  Moltes gràcies als companys per fer-lo i per felicitar-me.

 7. claudiaperez7 diu:

  Salve!!
  He vist que de fons sortia el meu booktrailer!! M’ha cridat l’atenció!! Que bó!! I recordo que em va agradar molt aquest kahoot i havia opcions de noms d’artistes actuals i va fer un toc molt divertit com ha dit ell més a dalt!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *