Booktrailer: la Lisístrata

DSC_0614

Realment, després de llegir-nos el llibre d’Aristòfanes i anar al teatre a veure la Lisístrata representada per alumnes de l’institut Albéniz, els meus companys no han parat de publicar apunts sobre el tema i jo per no repetir-me i voler ser creativa he decidit fer un booktrailer, tal com vaig fer el curs passat amb l’obra que vàrem anar a veure, Les Coèfores. A quines obres de teatre assistirem el curs vinent?

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/bpsiaL5K2Hs[/youtube]

Ariadna Zarkos
1r Batx. Grec

Aquest article s'ha publicat dins de Booktrailer, Comèdia, General, Gènere dramàtic i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Booktrailer: la Lisístrata

  1. Retroenllaç: Booktrailer: la Lisístrata | Literatura ...

  2. Mariona Sabanés diu:

    T’ha quedat molt bé el booktrailer de la Lisístrata.
    Jo vaig poder anar-hi a veure l’obra i sincerament, em va sorprendre molt. Em va agradar moltíssim i em vaig quedar amb un bon gust de boca. Fins i tot m’agradaria tornar a veure-la.
    Lisístrata és una comèdia escrita per Aristòfanes i el primer cop fou representada a Atenes el 411 aC.
    El tema principal és la guerra. Les dones de l’antiga Grècia, en estar soles perquè els seus marits no els hi prestaven atenció, varen decidir deixar als homes sense sexe. Al principi, en veure la decisió que havien pres les seves dones, els homes es van negar a deixar la guerra però mentre passava el temps, van cedir a deixar la guerra del Peloponnès i finalment va acabar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *