Campanya política actual

Podria dir-se que els dos partits majoritaris que es presenten a Catalunya són el Partit Socialista Català (PSC) i Convergència i Unió (CiU). En vista de les eleccions del Novembre, les seves campanyes han sigut les següents:

Quin tipus de polítics tenim, que en comptes de dir-nos PERQUÈ els hauriem de votar; desacrediten l’altre canditat? Què motiva a aquestes persones a presentar-se a les eleccions si ens presenten un adversari, en comptes d’algú pròxim que vol governar el nostre país gràcies al nostre vot?

2 comentaris a “Campanya política actual

  1. Porto veient cada dia amb el tren una campanya de CIU que és com aquesta pero on es veu com una mena de gràfic on el color blau és el PSC i cau cap a baix mentre que CiU, de color tronja, puja cap a mun acabat amb un somriure. Sempre he pensat que anuncis com aquests són patétics per a ells mateixos.
    Ho trobo tan malament el que fan… però bé, no ho trobem només a Catalunya. D’aqui poc començarem a veure campanyes molt ben buscades (amb jocs de paraules, dibuixos amistosos, frases metafòriques o retòriques, o simplement falacies…) per a deixar el pitjor possible al contrincant.
    A més el PSC aqui esta fent una cosa molt lletja, a part de voler deixar malament a en Mas, ha fet una campanya per a les eleccions de Catalunya en Castellà.
    Bé, al cap i a la fi, no tenim altres persones a part de les que es presenten les quals poguem votar. I a més segons ens diuen no ens podem queixar, perque a sobre que tenim el dret a votar i som lliures de fer-ho, home! (tò irònic). Som tan lliures doncs si no tenim altre remei que votar a gent que, a part de no donar un bon exemple, i que en comptes de intentar colaborar amb el govern el vol desbancar, no ens prosposa el que aquest pensa fer amb la nostra nació?
    No se com acabarà tot això…

  2. Jo també ho trobo vergonyós, però sobretot perquè enlloc de desacreditar l’altre candidat es desacrediten a ells mateixos. Aquestes coses demostren que ja no es tracta d’intentar convéncer als votants amb arguments, sinó que la política es basa cada cop més en fal·làcies sense sentit, una altra mena de demagògia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *