Spots ”carismàtics” ?

Amb motiu del Post anterior m’he dedicat a buscar les campanyes audiovisuals que han dissenyat els partits de PCS i CiU i he trobat una cosa que m’ha indignat.

El PCS s’ha atrevit a personalitzar una Escena de una película d’uns dels millors humoristes britànics: La vida de Brian d’Els monty Phyton.

A la web del PSC està el link del seu nou video i al cantó posa que preten circular per la televisió i fins i tot pels cinemes.

Aqui us deixo l’escena original, i el ”remake” que ha fet el PSC:

Original:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/WYU5SAQwc4I" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

PSC:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/p9CwWPDsHfY" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Per altra banda també he buscat l’Spot de CiU:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/MZSDGhDZ_jE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Amb aquest Spots es pot confirmar la idea de voler arribar a la gent amb una mica més de gràcia i amb un tò més amable. Els del PSC, amb una famosa escena humorística, intentant fer veure com en Mas, intentant convencer als seus seguidors (jo he suposat que pretenia ser Catalunya) es veu contradit per aquests. I en el segon es veu com un economista, es a dir, suposadament una persona que és important i que sap el que diu, afirma que NO tots els partits són iguals, acompanyat d’una música bastant motivadora i amostosa.

2 comentaris a “Spots ”carismàtics” ?

  1. He d’admetre que els spots estan força interessants i els dos criden l’atenció a la seva manera, però trobo horrorós que la política hagi arribat a tal extrem que troba necessari criticar i fer servir l’oposició a la seva publicitat i no tenir en compte la funció principal de la política, que clarament no és crear una “guerra” entre partits… ja començo a dubtar si en general els spots tenen alguna cosa a veure amb la política del partit o només volen destacar els defectes dels altres i amagar els seus.

  2. En principi, aquests espots (al menys el primer) no te res a veure amb el que en Montilla ens podriaaportar en un futur… només remarca les ”xuminades” que ha fet durant aquests anys… i a més intenta deixar malament al adversari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *