VI Congrés Català de Filosofia

La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, la Societat de Filosofia del País Valencià i la Societat Andorrana de Ciències, organitza el VI Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia té plantejats tant a casa nostra com arreu. En aquesta ocasió la seu del congrés és la ciutat de Manresa i tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juny de 2023.

El Congrés commemorarà els 100 anys de la creació de la Societat Catalana de Filosofia i en ell hi ocuparà un espai especial el simposi sobre l’obra i el pensament del manresà Jaume Serra i Húnter. Així mateix, el Congrés està emmarcat dins dels actes de Manresa 2022 que commemora els  500 anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

Programa. Us convidem especialment, el dissabte 17, al Recital Filomusical, amb textos d’autors de la Catalunya Central de 10 a 11h; a l’Homenatge dels nostres conciutadans Joaquim Sala i Pujolràs i Eduard Casserras Gasol, pel seu mestratge pedagògic (12h); a la proposta d’Experiències Pedagògiques que presentarà el Grup Professorat de Filosofia a la Catalunya Central (11h)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *