Manresa seu del VI Congrés Català de Filosofia

A l’ombra, de l’escultor manresà Ramón Oms.

S’ha presentat el programa de «Manresa 2022 Transforma» que convida a fer una mirada transformadora per millorar la societat del futur amb un ventall d’esdeveniments singulars, contemporanis i participatius fonamentats en tres valors principals: transformació, espiritualitat i canvi social.

Ja s’ha posat fil a l’agulla perquè el juny 2023, Manresa 2022 aculli el VI Congrés Català de Filosofia. La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb la Societat Andorrana de Ciències, la Societat de Filosofia del País Valencià i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, convocarà el VI Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia i la societat té plantejats tant a casa nostra com arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *