Comiat a l’Eduard

L’Eduard ja és les mans de la immensa eternitat en què tota vida desemboca per ser acollida amb un amor infinit. És per aquest motiu que us invitem a transformar tot el dolor que ara sentim en un agraïment íntim i real per la humanitat que la persona de l’Eduard sempre ens ha mostrat. Conservarem en el nostre cor per sempre tota la seva tendresa i estimació. I acompanyem la Mònica, l’Àmrit i el Joan amb tot el nostre afecte.

El Professorat de Filosofia a la Catalunya Central i tots els membres del Grup de Lectura Obert de Filosofia, amics i amigues de l’Eduard més enllà de qualsevol separació física, així com els Grups de Treball de Professorat de Filosofia del Vallès Occidental, i la Revista Filosofia, ara! expressem la nostra estimació a tota la seva família i el nostre agraïment ben sincer per la humanitat de la seva persona i per la seva il·lusió i dedicació a la filosofia i a l’educació. Que el seu treball doni molt de fruit en els ambients en què l’Eduard va compartir i impulsar tants projectes en bé dels valors humans i del pensament! A reveure Eduard!

Trobareu tota la informació sobre la sala de vetlla i el funeral aquí: https://www.memora.es/ca/defuncio/eduard-casserras-gasol

Mor els 57 anys Eduard Casserras, que havia estat director dels instituts Quercus i Gerbert d’Aurillac / Nació Manresa

Dol al món de l’ensenyament per la mort imprevista d’Eduard Casserras als 57 anys / Regió7

Mor Eduard Casserres als 57 anys / La Ciutat 

Terrassa perd una figura clau en la lluita contra la segregació escolar / M Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *