Cosmògraf 2019: Art, Ciència i Filosofia.

Presentació del Cosmògraf 2019 a càrrec de la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo, i els representants del grup de Professors de Filosofia de la Catalunya Central, Xavier Valls, i del Col·legi de Periodistes de la Catalunya Central, Anna Vilajosana.

La 3a edició del projecte Cosmògraf reflexionarà sobre la dissidència, la insubmissió i la desobediència pacífica

Podeu consultar el programa Dissidències i insubmissions / del 3 al 29 de novembre

Manresa Cultura

Una nova edició del Cosmògraf arrenca aquest diumenge a …

Destaquem la presència de Ramin Jahanbegloofilòsof i activista iranià, empresonat a Teheran per les seves idees, director del Mahatma Gandhi Center for Nonviolence and Peace Studies i autor de “L’obligació moral de desobeir“. Articulista al diari ara. A més, ha visitat Jordi Cuixart a la presó, autor del pròleg del seu llibre. / Dimecres 6 de novembre a les 20h, a l’Auditoria de la Plana de l’Om.

Donatella Di Cesare, filòsofa, assagista i columnista italiana. Professora de Filosofia Teorètica a la Universitat de Roma La Sapienza. Ha escrit llibres com: Una gerra civil global (2017), Terrorismo global (2017),Tortura (2018), Heidegger y los judíos (218),  Marranos (2019).

“Després d’Auschwitz, no hauríem hagut d’acceptar ni un sol camp d’internament a Europa”

«Di Cesare: “Catalunya té dret a decidir”», 01-11-2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *