Zero

Aquest dimecres 13 de febrer a les 7 de la tarda, la Llibreria Papasseit va acollir el recital poètic de Yolanda Esteve, que presentà «Zero», el títol guanyador de la darrera edició del Premi Betúlia de Poesia, Memorial Carme Guasch. El recital, va comptar amb la lectura d’una selecció de poemes per part de l’autora i la presentació a càrrec de la periodista i escriptora Anna Vallbona i la també escriptora Mercè Argemí.

Yolanda Esteve Giner (Barri de Sant Andreu, Barcelona, 1970) és coneguda també pels manresans com la tècnica de cultura de l’Ajuntament de Manresa que hi ha darrere de l’organització del Festival Literari de la ciutat, el Tocats de Lletra. Ànima mater dels cicles de filosofia Pessics de Saviesa; així com el monogràfic de novembre Cosmògraf.

«Zero» és un poemari que indaga en allò que ens construeix: la infantesa, la revolta sobre la por, l’altre i el jo, l’amor, la memòria, el llenguatge i el paisatge. Zero és un retorn a l’origen, un espai neutre on comencen les preguntes, és un viatge a les preguntes per començar de nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *