Sixty Symbols

Avui us portem una recomanació que us farà mirar al cel. La web Sixty Symbols és un repositori de vídeos sobre ciència en el que ens descobreixenel significat dels símbols de la física i de l’astronomia.

La web ens il·lustra amb un vídeo fàcil d’entendre els símbols que identifiquen les diferents constel·lacions i fenòmens físics relacionats amb l’astronomia.

Sixty Symbols consta de les següents seccions: Planets, on trobem vídeos sobre els planetes, Questions on hi ha vídeos que tracten qüestions plantejades pels usuaris, Scientist, on els científics ens donen respostes directament, Projects on s’exposen diferents projectes relacionats amb l’astronomia i la física. A més, hi trobem una secció amb enllaços a altres pàgines d’interès, un directori d’imatges, i enllaços als seus espais dins de les xarxes socials, Twitter i Facebook, així com al seu blog, Periodic Videos, al que també us convidem a visitar.

sense-tatol

logo Edu3
Equip Edu3.cat

Deixa un comentari