Un grapat d’idees per passar les vacances

Les vacances ja han arribat i ara toca gaudir del temps lliure, per això l’espai “Un forat a la butxaca”, adreçat als joves, dóna un reguitzell d’idees per passar les vacances.

Si triem anar a l’estranger, es pot optar per les escoles d’idiomes o les agències d’intercanvi. A Catalunya hi ha moltes opcions per passar l’estiu que es poden consultar al web del Portal Jove. Es poden triar tota mena de colònies: d’idiomes, d’informàtica, d’esports d’aventura, de música… Els camps de treball o els cursets també són una altra opció, o visitar els 144 espais naturals que hi ha a Catalunya o les estacions d’esquí, que a l’estiu ofereixen tota mena d’activitats.

Gaudeix de l’estiu amb l’Edu3.cat!!

Edu3.cat

logo Edu3
Equip de l’Edu3.cat

Deixa un comentari