Avui cuinem:”Mona de Pasqua”

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/dolca/965468.rm" width="352" height="288"/]

El Dilluns de Pasqua, l’autèntica protagonista és la mona. L’espai “Dolça Catalunya” parla d’aquesta tradició i de la seva evolució i mostra com s’elaboren les mones.

Les primeres mones eren molt austeres i es feien amb pa i ou dur. A poc a poc van anar evolucionant i han acabat amb la xocolata com a gran protagonista. De fet, es pot dir que l’escultura amb xocolata ha esdevingut tot un art.

La presentadora del programa, Elisabet Carnicé, visita l’obrador de la pastisseria Triomf, al barri del Poblenou de Barcelona. Allà, el mestre pastisser Antoni Bellart prepara dues mones fent servir una base de sara i una altra de xocolata.

Tot seguit es parla de la tradició pastissera de Pasqua a diferents països amb tres persones procedents de Portugal, Alemanya i Rússia.

Web del programa

I ara els programes de cuina de Catalunya Ràdio i TV3 amb totes les receptes els podeu trobar al

Club de Cuines

http://www.clubdecuines.cat/

Esperem la vostra recepta!

Equip Edu3.cat

Deixa un comentari