Josep Carreras homenatjat també a l’Edu3.cat

S’han esgotat les entrades per al recital que commemorarà, aquest dimarts dia 17, els 50 anys del debut de Josep Carreras al Gran Teatre del Liceu. Aquest teatre també acull, des del passat 5 de juny, una exposició-homenatge al tenor que articula un intens recorregut per la seva vida professional. L’Edu3.cat se suma a l’aniversari presentant, en portada, un capítol d'”Històries d’òpera” dedicat al tenor català.

Històries d'òpera

Ràdio Download link Josep Carreras, “Històries d’òpera

El protagonista: Josep Carreras

Té 61 anys, però enguany celebra les bodes d’or del seu debut al Liceu de Barcelona. Amb només 11 anys, el tenor va pujar per primera vegada a l’escenari d’aquest gran teatre, el gener de 1958. Dotze anys després, Carreras debutaria ja de forma oficial, en el que seria el començament d’una llarga i fructífera carrera, truncada temporalment per la leucèmia que li van diagnosticar el 1987 i que el va mantenir un any allunyat dels escenaris. Un cop recuperat, Josep Carreras va crear la Fundació Internacional per a la Lluita contra la Leucèmia que porta el seu nom.

La sèrie: “Històries d’òpera

El crític i historiador d’òpera Roger Alier i el periodista Marcel Gorgori comenten, en cadascuna de les edicions del programa i a manera de tertúlia distesa i amistosa, un fragment representatiu de cadascun dels cinc grans corrents artístics que hi ha hagut al llarg de la història de l’Òpera. L’objectiu és fer passar una bona estona a l’oient escoltant algunes de les peces més populars d’aquest art musical.

No us perdeu la veu de Josep Carreras amb 50 anys d’experiència. Si no heu aconseguit entrada per dimarts vinent, la podeu escoltar, quan vulgueu i on vulgueu, a través de l’Edu3.cat.

Per molts anys!

Equip Edu3.cat

Deixa un comentari