Em vaig llevar com cada dia

Em vaig llevar com cada dia. Era ple estiu, últims dies de cole. La vaig veure, portava un vestit vermell(adjectiva). Sempre la esperava en la cantonada per anar junts. Aquell dia vaig decidir a dir-li allò que sentia, allò que guardava en secret des de fa molt de temps. Li volia dir, però no em sortien les paraules. Tenia el front sudoròs, em tremolava el pols. Així que vaig decidir dir-li per carta. Una carta on expresses allò que realment sentia quan hem mirava, parlava… Una carta d’amor on deia:

Estimada Maria:

Volia dir-te que t’estimo, que des de fa temps només faig que pensar en tu. Perquè m’has enamorat amb la mirada, amb els teus ulls blaus com el cel, els llavis definits i vermell… Ets alegre, lluitadora(adjectiva), amb qui es pot parlar, la que em dona forces per tirar endevan i la que fa que tot sigui més fàcil. Perquè has sigut i seràs el meu àngel aquí a la terra.
De veritat Maria em fas sentir bé amb mi mateix, fas que valori més el que tinc aprop i d’adonar-me que passi el que passi tu sempre seràs allà. El meu cor batega a cent per hora quan em dius un “hola” i està trist quan no et veu.

No se si he fet bé dirte això perquè fa molt temps que ens coneixem(adverbial), però es que es tant bonic el que sento per tu. Si em donguesis la oportunitat seria l’home més feliç del món. Et feria sentir coses que cap altre cop aguessis sentit(substantiva), podríem sentir l’amor verdader.

Atentament Francesc

Per Sandra Granados

2 thoughts on “Em vaig llevar com cada dia

 1. Camila

  Sandra!

  La teva redacció m’agrada molt!

  Algunes faltes que he trobat són:
  -definits i vermell–> definits i vermells
  -fa molt temps–> fa molt de temps
  -es tan bonic–> és tan bonic

  La part gramatical em sembla que estigui bé.

  Et poso un 8!!!

 2. Joan Marc Post author

  Doncs la part gramatical no ho està gaire, de bé. Hauries d’haver marcat l’inici de les oracions subordinades, tot i que hi ha errors. per exemple, les dues adjectives, són simples Sadj, no hi ha verb enlloc.

  Ortogràficament també hi ha errades molt greus.

  Nota: un 4.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *