Carta d’amor

Mai se m’han donat bé les cartes d’amor, no sóc gaire bona per demostrar els meus sentiments. Soc incapaç de trobar les paraules exactes per poder descriure el que sento per tu (Oració subordinada substantiva). La meva intenció no és escriure’t un piló de paraules maques que no surtin del meu cor (Oració subordinada adjactiva).  No recordo des de quin moment exacte em vas començar a agradar, sincerament crec que sempre ho has fet. Haver estat amb tu aquest temps  ha estat el millor que m’ha passat en la vida. He après a estimar una persona molt més del que m’imaginava i tot és gràcies a tu. Mai oblidis tot el que t’he estimat i el que encara t’estimo. La nostra història no ha durat tot el que haguéssim volgut, tot i així, sempre seràs una persona inesborrable per mi. No et vull oblidar, simplement ho vull superar, ja que sé que mai tornarem a estar junts i això m’angoixa cada cop més.Com t’he deixat marxar? Sento tots el errors que he comès amb tu, que han estat suficients per que et cansessis de mi (Oració subordinada adverbial), però m’has demostrat que el que sents per mi és molt més fort i has continuat lluitant fins al final. Sento no haver sabut lluitar i haver donat tot el que podia donar de mi.Tinc por de tantes coses que aquesta no m’ha deixat viure els meus sentiments per tu.  El nostre amor ha estat magnífic, però de sobte, un dia tot es va esvair. Ara ja no sé continuar sense tu i caic en una espècie de monotonia idiota on mantenir les aparences és el més important, en realitat estic destrossada. Els teus ulls, el teu somriure, les teves mans… tot el que mai podré tenir prop meu perquè ara ja ets lluny del meu costat i sé que mai et podré tornar a recuperar. Ara mateix la única cosa que espero és que siguis molt feliç amb aquella persona que et pugui donar tot el que jo he estat incapaç de donar-te. Sempre m’has dit que si caiem és per aprendre a aixecar-nos i per això el que et prometo és  que si hi ha alguna cosa que pugui fer per  recuperar-te ho faré. un plaer coincidir en aquesta vida,

   Tània Puerto I Mas

9 thoughts on “Carta d’amor

 1. Maria i Adri

  La veritat és que la carta és molt maca, encara que hi han alguns errors, com ara un “doncs” que has posat sense “c” o el “prop” que has posat sense “r”, que suposem que ha estat perquè t’has passat per alt a l’hora d’escriure. Un altre errada que hi ha és quan ha posat “d’escriure’t” que seria “escriure’t”.

  Està molt bé!

 2. lanç i fede

  En la nostra opinio aquesta carta ens ha agradat mes, ja que no es tan extensa com l’altra que hem llegit.Encara que trobem excesos, com per exemple les explicacions introductories que hem trobat. No cal espressar les teves dificultads per escriure una carta.

  Les estructures sintàctiques són coherents i a la vegada suggerents.

  Respecte al tema de la ortografia, la nostra impressió és que ha sabut utilitzar tots el termes adequadament.

 3. Joan Marc

  sóc bona (amb accent)
  Fas servir com a mínim dos cops el doncs causal, quan s’ha de fer servir perquè o ja que. Canvia-ho

  la teva subordinada adjectiva resulta que és substantiva
  i a la teva substantiva hi ha diverses estructures barrejades

  Un 7.

 4. pm9405 Post author

  Ja l’he corregit un 8-8’5 estaria bé no Joan Marc? No crec que estigui tant malament com per tenir un 7! jejeje

  Apa, bon cap de setmana a tothom!

 5. marc

  ha estat be encara que te l’has copiat la meva es aquesta:

  Mai se m’han donat bé les cartes d’amor, no sóc gaire bona per demostrar els meus sentiments. Soc incapaç de trobar les paraules exactes per poder descriure el que sento per tu (Oració subordinada substantiva). La meva intenció no és escriure’t un piló de paraules maques que no surtin del meu cor (Oració subordinada adjactiva). No recordo des de quin moment exacte em vas començar a agradar, sincerament crec que sempre ho has fet. Haver estat amb tu aquest temps ha estat el millor que m’ha passat en la vida. He après a estimar una persona molt més del que m’imaginava i tot és gràcies a tu. Mai oblidis tot el que t’he estimat i el que encara t’estimo. La nostra història no ha durat tot el que haguéssim volgut, tot i així, sempre seràs una persona inesborrable per mi. No et vull oblidar, simplement ho vull superar, ja que sé que mai tornarem a estar junts i això m’angoixa cada cop més.Com t’he deixat marxar? Sento tots el errors que he comès amb tu, que han estat suficients per que et cansessis de mi (Oració subordinada adverbial), però m’has demostrat que el que sents per mi és molt més fort i has continuat lluitant fins al final. Sento no haver sabut lluitar i haver donat tot el que podia donar de mi.Tinc por de tantes coses que aquesta no m’ha deixat viure els meus sentiments per tu. El nostre amor ha estat magnífic, però de sobte, un dia tot es va esvair. Ara ja no sé continuar sense tu i caic en una espècie de monotonia idiota on mantenir les aparences és el més important, en realitat estic destrossada. Els teus ulls, el teu somriure, les teves mans… tot el que mai podré tenir prop meu perquè ara ja ets lluny del meu costat i sé que mai et podré tornar a recuperar. Ara mateix la única cosa que espero és que siguis molt feliç amb aquella persona que et pugui donar tot el que jo he estat incapaç de donar-te. Sempre m’has dit que si caiem és per aprendre a aixecar-nos i per això el que et prometo és que si hi ha alguna cosa que pugui fer per recuperar-te ho faré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *