8 thoughts on “Llegenda de Sant Jordi

 1. Joan Marc Post author

  La veritat és que no sé si això passarà a la història, però el rei estaria orgullós de tots vosaltres.

 2. bilal

  Jo crec que aquesta llegenda esta molt ben feta, però jo l’únic que no faria es donar la meva filla al drac.
  Nosaltres sabem que això no passarà en la realitat, però hi ha un lloc on pots veure totes les llegendes que vulguis, que són en els teus somnis.

 3. mcapella

  L’enhorabona més sincera! Després de dos divendres de guàrdia amb vosaltres, me’n faig creus que algú hagi estat capaç de polir-vos per fer un muntatge tan original i tan treballat! M’ha agradat molt! (El vostre drac és ben grec i la vostra rosa, ben llatina).
  La de llatí, em dèieu.

 4. Joan Marc Post author

  S’ha de reconèixer que no us mereixeu el professorat que corre pel cole, no només us graven sinó que fins i tot ens mirem la vostra feina. Em sembla que haureu de fer una col·lecta i pagar un bon esmorzar…

 5. cristiannnnnn

  eee juanmarcos tanpoco te pases ee
  hahahahaha
  ke somos los mejores alumnos ke as
  tenio en tu vidaaa
  jajajaja
  si me apruebass te regalo un jamon jaja
  inga dwww

 6. Gemma 4rt

  Una bona representació!!! jejje!! es una mesca entre gràcia i pena pel poc presupost que hi ha en el cristófol, ni tan sols per poder fer un fons digne!! aixó s’en diu tenir poc recursos…

  Ha quedat molt bé, jo crec que si que passarà a l’història!!!

  M’ha encantat la princeseta, tenir un aire molt molt femení!

 7. andrea gonzalez

  JOHAN! jajajxD me rigut moltisim! segur que ja ho saps, però, que sàpigues que tens uns alumnes..que vaya tela..son uns “cachondus” mentals!
  m’agradat molt! que ho sapigues;D

 8. Luciana

  Holaaa!
  Una representació magnífica, sens dubteee! M’ha agradat molt i m’ha mantingut a l’espera, a més crec que és el curt més graciós que he vist. Destaco sobretot la princessa, també Sant Jordi, el drac, en fi a tots. Heu de fer una representació a l’institut en directe!

  Luciana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *