L’amistat

isa-y-vero.jpgLes noies de la fotografia som la Isamar i jo. Ens vam conèixer fa uns cinc anys, quan anavem a sisè de primària. Va ser a l’institut quan vam començar a anar juntes i a conèixen’s millor. Des de llavors hem viscut moltes coses juntes.

Amb ella he descobert que significa l’amistat, tenir sempre a una pesona al teu costat, una persona que riu amb tu però, que si fa falta, tambè plora. una amiga que viu amb tu els millors moments i t’ajuda a superar els dolents. Soposo que el concepte d’amistat és diferent per a cada persona, però per a mi vol dir complicitat, confiança, ajuda, companyia, el fet de poder parlar amb les mirades.

Aquesta fotografia ens la vam fer aquest estiu, quan ens vam anar de vacances juntes. Allà, com sempre, ens ho vam passar molt . La he escollit perquè m’agrada molt i crec que reflexa la nostra amistat.

5 thoughts on “L’amistat

 1. icr1384 Post author

  Joan Marc sóc la Verónica Vega des de del compte de l’edu de la Isa. No he pogut penjar la redacció abans perquè no tinc internet a casa i fins ara no he pogut venir acasa de la Isamar a fer-la.

 2. Joan Marc

  Bé, el text és una mica escadusser pel tipus d’amistat que pregones. Hagués estat molt bé reflexionar una mica més a partir de la imatge. De fet, segurament aquí estava el principi de la redacció, descriure la imatge, el seu context i, després, acabar amb la generalització de la vostra relació.
  Segurament hagués quedat més rodona.
  I bé, s’han de repassar les errades ortogràfiques.
  Gràcies per fer l’esforç informàtic. Recorda que pots fer servir els ordinadors de l’institut, si et calen.
  De moment, un 4.

 3. Joan Marc

  Crec que no l’has corregit, si ho fas, avisa’m amb un comentari.

  Jm

 4. joan marc

  Bé, el text és una mica escadusser pel tipus d’amistat que pregones. Hagués estat molt bé reflexionar una mica més a partir de la imatge. De fet, segurament aquí estava el principi de la redacció, descriure la imatge, el seu context i, després, acabar amb la generalització de la vostra relació.
  Segurament hagués quedat més rodona.
  I bé, s’han de repassar les errades ortogràfiques.
  Gràcies per fer l’esforç informàtic. Recorda que pots fer servir els ordinadors de l’institut, si et calen.
  De moment, un 4.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *