Una cala amagada

cala-macarella-2.jpg

Encara que no ho sembli aquesta foto és d’una petita cala que hi ha a Menorca.

Com cada any el dia 12 de Juliol vaig agafar un avió cap a Menorca. Quan vaig arribar-hi els meus avis i els meus tiets ja ens estaven esperant.

El primer dia vam anar per primera vegada a la cala Macarella, és una càlida platja que hi ha prop de Ferreries. S’hi pot prendre el sol i banyar-te a l’aigua tranquil·lament. Fins hi tot pots veure com els peixos neden pel teu voltant.

Els següents dies vam visitar altres platges com la Cala Mitjana, la cala Mesquida, la platja d’as grau. Però a mi el que més em va agradar va ser anar a visitar el “Lazareto”.

El “Lazareto ” és un lloc molt interessant, tot i estar molt vell perque s’ha anat deteriorant amb el pas del temps, es conserva bé. Antigament s’hi ingresaven els mariners que tenien alguna malaltia que es podia transmetre, els tancaven allí durant quaranta dies i axí no podien infectar el poble . Actualment hi ha una part que s’ha restaurat i es fa servir com a apartaments per a la gent que hi va de vacances, l’altra part es fan servir com a museu perquè la gent la pugui anar a visitar. 

 

Marta Carbó Morales

3 thoughts on “Una cala amagada

 1. Joan Marc

  La redacció no és gaire ambiciosa. Per exemple, podries explicar més detalls del Lazareto, no?

  Atenció als CC davant de l’oració, cal indicar-loa amb una coma.

  De moment, un 5.

 2. Pilar

  Quan era més jove, anava cada any a Menorca. Hi passava una setmana. Anava amb una “vespa” i un amic o una amiga. La Macarelleta era la cala preferida.
  Aleshores podíem acampar lliurement: una tenda i quatre coses. Deixavem la vespa a la Macarella i fèiem tot el recorregut a peu per arrivar a la Cala petita però realment màgica.
  Aquest indret és per mi un dels més macos que he vist, he viscut moments meravellosos, vaig descobrir el silenci (venia de Barcelona) i crec que Menorca és una illa que té poder.
  Gràcies per recordar-me que la vida és màgica!

 3. Joan Marc

  Caram, resulta que tens una lectora, això és la màgia de la xarxa.

  Continuo pensant que calien més detalls, em sembla que vas una mica revolucionada, però vaja, espero que el proper cop vagi molt millor.
  Un 7.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *