Crispetes per a la Norma Schweizer

Pere Pons. Crispetes per a la Norma Schweizer. Editorial Cruïlla.

De vegades, algun fet important pot posar a prova l’amistat que hi ha entre tu i una altra persona. Aleshores, has de deixar de banda els teus interessos personals per solidaritzar-te amb la persona estimada, encara que això et comporti problemes a casa, amb els amics i a l’escola.Novel·la realista

35 thoughts on “Crispetes per a la Norma Schweizer

 1. Maria Salat

  Hola!

  Aquest llibre és molt emotiu. Quan la protagonista descobreix que la seva amiga té la sida, comença a pensar sobre la malaltia i de com ho passa la gent que la té més a prop: els malalts sobretot, i els familiars i amics més propers.

  Demostra que no es necessiten únicament medicaments, per a frenar aquesta malaltia, sinó la solidaritat de la gent del voltant i l’ajuda que li proporcionen, només estant al seu costat.

 2. Rocío

  ¡Bones!
  Sóc Rocío i he de reconèixer que aquest llibre m’ha
  fet plorar.
  No és per fer publicitat però he de dir que el recomano.
  GRÀCIES.
  Saluts.

 3. Antònia

  Hola Pere:

  Et vull dir que vaig passar moltissim e gust de llegir aques llibre.
  Tambe m’ha agradat molt la teva manera d’escriure i epressar els sentiment.

  A i el k mes me vba agradar va ser la xarla a l’institut de sineu

  Fins aviat

 4. Maria

  Hola, el meu nom es Maria, tin 12 anys.

  Suposo que aquesta edad, es donarà per supost que aquest llibre, era una lectura del institut, pues bé, es així. Pero de fet, no me’n arrepenteixo de haverlo llegit. La veritat es que, com m’ha pasat amb tots, no m’esperava trobar-me amb la polida escritura d¡un hombre com en Pere. I això com a mínim, el llibre en sí, ha set molt emotiu, pero el simple fet de sebre tracta sobre una malaltia bastant greu y una polidísima manera de estimar a la gent, pateixi el que pateixi.

  La solidaritat, es molt important.

  Un salud, y molta sort.

 5. aida

  Hola,
  Ami m’ha agradat molt aquest llibre, trobo que està feta per a noies de entre 12 anys, de la meva edat. Es molt interessant.

 6. Júlia

  A mi atmbé m’ha agradat molt aquest llibre, l’he trobat interessant.

  Però està més fet per a nenes que per a nens.

 7. Andrea

  Hola!
  A mi aquest llibre m’ha agradat molt la manera que la Mireia i els seus amicd han fet servir per manifestar-se. Ho han fet molt original.

  El que no m’ha agradat gaire és com ha quedat el tema de la sida, al final no fan cap comentari, falta informació.

  li dono un 7.5

 8. Mar

  Hola!!
  El que més m’ agradat més ha sigut les manifestacions que han fet perqué son molt divertidas.

  El que no m’ agradat ha sigut el final ja que acaba una mica en el aire sobre el sida.

  De nota li dono un 9

 9. marcarquillo17

  Es un llibre molt bó,ple de sentiment.
  explica la historia des del punt de vista d’una amiga molt solidaria pel qual és una historia molt recomanada i estic segur que molta gent és sentira identificat en algun moment

 10. Andrei Hatmanu

  El que em va agradar més és que parlavan una mica de les malalties i el qué em va agradar menys és que la novel·la explicava molt de les persones i ami no m’agrada aixó i alguns capitols tenien fins a 18 pàgines. A mi m’agraden mes els llibres d’aventura. La valoració d’aquest llibre és un 5.

 11. Judith

  El que més m’ha agradat és que és semblant a una historia real: La tipica colla de nois , la nena nova , les amigues, l’esquiada , caps de setmana, etc…
  El que no m’ha agradat tant ha sigut que la Mireia s’hagi lesionat i que no hagi pogut disfrutar de la esquiada.

 12. Adrià Martínez

  A mi m’ha agradat bastant, el que més m’ha agradat ha sigut el final feliç sobre el tema de la sida i en el temps que transcurreix aquesta magnifica història, tambè, m’ha agradat que l’història s’escrigui amb 1a persona perquè penso que això ens fa entendre molt més els sentiments de la Mireia i de les seves idees. El qeu no m’ha agradat tant ha sigut els temes d’amor amb al Carles i els gelos per aquest tema. M’ha agradat bastant.

 13. luucii!

  El que més m’ha agradat d’aquesta novel.la ha sigut la part que l’avia era morta ,per que tenia molts detalls de com estaba l’avia , i m’he ficat en el lloc del nen i m’ha agradat molt , es molt divertit i hi ha moltes aventures.
  El que menys m’ha agradat es la part de que va a buscar al seu pare per que no ho he entes molt bé…!!!

 14. Ester

  M’ha agradat molt la idea i l’originalitat de la història. També m’ha agradat el detall que li dona la Norma com dient: “no us oblidaré mai i gràcies pel que heu fet”, i l’esforç que fan per ella.

  No m’ha agradat que se’m fes pesada la novel·la a l’hora de llegir perquè a mi m’agraden més les històries d’emoció, aventura, que has de llegir perquè tens ganes de saber el que passa i t’enganxen.

 15. aaron

  A mi m’agradat força perquè la Mireia es molt bona amiga de la Norma i quant la van fer fora la Mireia la va ajudar molt perquè es quedes amb ella

 16. mengdie

  m’agrada molt aquest llibre. No le acabat de llegir però una amiga meva mel va explicar.
  Hi ha moltes palaures no enten.

 17. Sílvia

  a mi el que més m’ha agradat ha sigut quan tots van creure que tenia SIDA i la van ajudar.

 18. Roger Domenech

  Hola!
  El que mes m’ha agradat a sigut quan an anat a la neu a esquiar perquè jo mai he anat a esquiar amb el colegi i magradaria anar

 19. aidaaaaa

  El que més m’ha agradat és que hi hagin amigues com la Mireia i el que menys és que hi hagin directors o directores com la de el llibre.

  Aida Gonzalez

 20. Gisela

  M’ha agradat que donés informació de la SIDA cosa que m’ha motivat per seguir llegint, ja que el principi era molt pesat i avorrit.

  Gisela

 21. oski!!!

  Ha sigut un llibre dels k te enseña coses que passaran a la vida i m’ha agradat molt perquè a la vida es poden presentar i axí estaràs preparat.

 22. Agustín Andreu Acosta

  El que m’ha agradat més ha sigut quan la Norma va venir de nova a l’escola i també quan la Mireia somia que està amb en Carles a la barca al costat de les illes Medes. El que m’ha agradat menys ha sigut quan la Norma es va fer un tall i també es va posar a plorar.

 23. Camila Castro

  M’ha agradat molt aquesta novel·la perquè és molt bonica i emocionada, però no m’ha agradat molt és que hi ha moments que són molt tristos…

 24. Guillem Tur

  En aquesta novel·la li dono un 8.

  Les coses que m’han agradat més han sigut la trama de la història en si. I que no és un llibre molt llarg.
  També m’han agradat els personatges.
  Les coses que no m’han agradat han sigut que els capítols són llargs. També hauria descrit una mica més els personatges secundaris.

 25. Nerea

  Aquest llibre no es que m’hagi agradat molt per´`e m’ha acabt avorrint xro esta molt bè per a la gent q sinterresi pel llibres educatius.
  El vem llegir durant 3 mesos al col·legi i ara tenim que fer una redacció.
  la Meva valoració sincera és un 5

 26. CELIA

  Aqust llibre es molt emotiu, tinc 12 anys i m’han nexplicat el llibre perque tenia que fer un treball a l’escola peró no em va donar temps a llegir-ho, pero per e l que sembla es molt interesant i el llegiré a les vacances.

  🙂 celia

 27. tomeu marti flexas

  En manel que es el meu professor de catala hems a fet lletgir aquest llibre es un llibre bastant bo pero ami no m´ha agradat llens ia que a mi m hagrade un altre estil de llibres pero no hem quedaba mes remei que llillirlo ia que era obligatori perque s´ha d ´entregar un treball amb nota. El cas es que a mi hem resulta molt complicat lletgir un llibre que no m´agrada i aquest sistema de lectura obligatoria no es llens bo cadascu tendria que poder triar el llibre que volgues lletgir . soc de ies Bendinat

 28. mamasaidou deme

  M’agrada molt aquet llibre total i que la norma te una malaltia no vol dir que deixi de ser una persona normal i corren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *