Com un miratge

Com un miratge de Maria Mercè Roca

Com un miratgeDurant l’estiu, un noi de poble coneix una noia de ciutat amb qui descobreix l’amor. Aquesta relació el marcarà profundament i dividirà per sempre més la seva memòria entre l’abans i el després d’aquell estiu.

I és que aquell estiu, a Queralbs, tot va ser diferent, va ser com un miratge…

7 thoughts on “Com un miratge

 1. nora

  Hola Camila!

  Al llegir el llibre, al principi no em feia molta gràcia començar-lo, però a mitjans que ho anava llegint, cada cop m’agradava més. És un llibre que et pot transmetre molt o et pots sentir identificat, ja que el llibre, és a dir, els protagonistes són més o menys de la nostra edat. Per això vull recomanar-t’ho aquest llibre, sabent que potser són de la categoria que a tu t’agraden, és romàntic amb una mica de tragèdia al final. Pot ser que el final no t’ho esperis o bé que des del començament de la novel·la ja dedueixis com acabarà.

  Nora Spivak

 2. Arnau

  Aquesta és una história d’amor a primera vista. Està bastant bè, perquè expressa molt clarament els sentiments. També ensenya que és més dur viure en la muntanya amb una masia amb granjes i quadres, que biure en un lloc a la ciutat que tot ho tens al costat i en cambi a la muntanya et tens de moure kilòmetres per anar a buscar el menjar o tens d’anar a la capital perque no hi han hospitals al costat de la nostre població.
  Ho recomano, perquè a mi m’ha agradat bastant, però les històries d’amor són apasionans.

  Arnau Castelltort Volart

 3. Pololandia

  Es un llibre que a mi m’ha agradat ja que sóc un noi d’excitacions fortes.
  Es un llibre eròtic una mica pujat de to. M’ha decebut que no fos una mica més explícit
  Vinga, adèu, admiradors meus!

 4. claudia

  com un miratge,t’expressa els sentiments d’un noi de poble cap a una noia de ciutat ,se suposa que un de poble esta menys acostumat a tenir amors pero el de ciutat en aquest cas es una trencacors ,perquè el deixa,l’enganya i a sobre sent vergonya al estar amb ell en públic .Si a mi em fessin tal cosa no ho aguantaria .
  el llibre tracta d’una relació entre la Salut i ?? em podrieu dir el nom ??
  Gracies,Atentament,

  CLAUDIA HERAS GIL
  XXX

 5. maria

  Aquest llibre m’ha encantat es juvenil i molt maco, encara que acava malament fa que el llibre sigui realista .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *