Amb nom de déu romà

Què signifiquen els noms relacionats amb els déus romans? Quina relació hi podeu establir? En coneixeu més?

Paula Contreras, Judith Caballero i Sara Martín
Alumnes de 4t ESO Llatí opt.3

Aquest article s'ha publicat dins de Del llatí al català, General, Mitologia i etiquetat amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Amb nom de déu romà

 1. Luca Fernàndez Farto diu:

  Salve!

  Felicito a les meves companyes per haver realitzat aquest fantàstic treball sobre els déus, no trobo res negatiu a dir, és un treball molt ben el·laborat, l’únic potser seria canviar la foto de fons, perquè no es veu gaire bé, però és un detall poc important felicitats!

  Valete!

 2. Zícora diu:

  Salve.

  Molt bon apunt.

  Sempre va bé tenir-ne algun article sobre déus grecs i romans perquè d’aquesta manera els alumnes poden fer-li una ullada si se’n obliden. Amb diapositives acompanyades de les corresponents imatges, pot resultar molt més fàcil.

  Vale.

 3. Clara Serrano diu:

  Salve
  moltes felicitats per aquest apunt, està molt ben fet i molt ben treballat! A més, la informació és molt correcta i fàcil d’entendre, i gràcies a les diapositives, fa que sigui més senzill d’en recordar-se.

 4. Rebeca Barroso diu:

  Salve!!!!

  Moltes felicitats per l’article, considero que heu fet molt bona feina sobre aquest tema dels déus romans i l’univers clàssics dels nostres mots, ja que està tot molt bé redactat i d’una manera força entenedora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *