INGREDIENTS ( per a 2 persones)

-Dues sèpies.
-Una ceba.
-Un pebrot verd.
-Un pebrot vermell cuit.
-600 grams de patates.
-250 ml. d’ aigua.
-50 ml. d’ oli.
-150 grams de tomàquet fregit.
-Sal,herbes provençals i colorant alimentari.

PREPARACIÓ

-Tallem la ceba,la sèpia,el pebrot i reservem.
-Posem la cassola al foc i afegim oli.Quan estigui calent hi afegim la ceba,el pebrot i una mica de sal.
-Deixem coure uns 15 min

-Pelem les patates,les tallem a daus i reservem.
-Afegim el gotet de vi,el julivert,herbes,colorant alimentari i el tomàquet.
-Barregem els ingredients i deixem 10 min més.
-Afegim aigua i quan comenci a bullir afegim les patates.
-Deixem coure 1h i 15 min a foc lent.

I ja ho podem servir.

Bon profit!

Marc