Ingredients ( per a 4 persones )

-800 grams d’ arròs Montsià
-50 grams de de pollastre .
-100 grams de costelles de porc.
-8 llangostins.
-250 grams de calamar.
-50 grams de pèsols.
-300 grams de tomàquet fregit.
-200 cl de brou.
-mitja ceba.
-pebre, oli, all i sal .

Preparació

1.-Tallem la sèpia i la posem a fregir juntament amb els llangostins.
2.- Fregim el pollastre i el porC. Una vegada fregits ho retirem.
3.-Posem oli a la paella i quan estigui calent hi afegim la ceba. Quan estigui daurada hi afegim el tomàquet.
4.-Posem el brou i afegim l’arròs i els altres ingredients
5.-Deixem coure l’arròs amb tots els ingredients junts durant 20 minuts

CONSELL
Si l’arròs es Beu tot el brou en podem anar afegint.

HuG TUfEt