INGREDIENTS per a 5 persones
750 grams d’arròs, oli, sal, 200 grams de palets de cranc, 3 llaunes tonyina, 100 grams de gambetes , 5 ous i enciam.

PREPARACIÓ:
1.-Posem aigua en una cassola i la posem al foc, hi posem oli i sal. Quan comenci a bullir hi tirarem l’arròs .El deixarem 10 minuts . Quan estigui cuit el traurem del foc, el passem en una escorredora i hi posem més aigua.

2.-Agafem un pot amb aigua i el posem al foc, hi ficarem els ous. Quan estiguin cuits els traiem del foc i els posem en aigua freda i els pelem.

3.-Agafem un bol, en el qual hi posarem: enciam, palets de cranc, tonyina, les gambetes i els ous. Tots els ingredients els tallarem molt petits.

4.-Agafem l’arròs i el posem en el bol, que havien posat els altres ingredients i ho barregem bé tot. Hi posarem maionesa.

5.-Es posa en plats plans i ja estem preparats. Bon profit!