Les rates i el pernil.Blau. Faula

LES RATES I EL PERNIL

Hi havia una vegada una rata que es va trobar un tros de pernil en unes taules . Al cap d’ una mica es va trobar una altra rata que buscava menjar ,li va dir que si li podia donar un tros de pernil perquè era molt petita i no la volien el seu grup i no li deixaven menjar .Van començar a discutir .
Els va sentir un noi que no tenia el pernil al banc on havia deixat el seu entrepà de pernil i l’estava buscant. Quan es va aplanar al sentir soroll va trobar a les dos rates discutint ,va anar cap allà corrent . Les rates al veure’l van deixar ela pernil i van fugir molt depressa .
Quan van arribar al seu cau es van adonar que les dos hi havien perdut.

“Val més una mica que res”

Blau Patiño Papell 4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *