L’ unicorn i la lluna . Lismel

L’ UNICRN I LA LLUNA

En l’època dels nostres avis la lluna brillava molt durant la primavera. Sempre era lluna plena. Tenia un color taronja molt bonic.
En una muntanya hi havia un poble on hi vivia molt poca gent. A la gent li agradava molt quan brillava la lluna.
A la vall hi havia un poble amb més gent ,però la gent no veia la lluna perquè hi havia molts arbres. Tenia molta enveja del poble de la muntanya.

Un dia el poble de la vall va decidir talar tots els arbres per poder veure la lluna però el poble de la muntanya no estava d’acord perquè aquells arbres feia molts anys que eren allà i tothom se’ ls estimava molt.
Al poble de la vall no li va importar l’ opinió de l’altre poble, i després van tramar un pla: el pla era talar tots els arbres quan l’altre poble estava dormint i així ho van fer.

L’unicorn màgic del poble es va adonar de lo que havia fet malament el poble de la vall.

Al dia següent l’unicorn va castigar al poble de la vall deixant-los sense nom. Tota la gent de la vall es van arrepentir i li van demanar perdó a l’unicorn màgic . Li van demanar que els tornés els noms i l’unicorn va dir que si però amb una condició que demanessin perdó a l’altre poble . Així va ser i es van perdonar i van ser amics pe sempre.
El poble de la vall va judar al poble de la muntanya a replantar el bosc .
FI

NOM:LISMEL
CURS:6è
10/12/2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *