La LLuna. Elisabeth

LA LLUNA
Fa uns dies la Lluna estava brillant, era lluna plena .Era molt ataronjada.
En un bosc dels Pirineus hi havia molts animals i els animals estaven molt contents amb la Lluna. Totes les nits a la Lluna l’ acompanyaven les estrelles. Els animals pensaven que eren les seves filles.

Al cap d’ uns dies el cel es va emplenar de núvols i va començar a ploure tot el dia i a la nit  també. Els animals començaven a preocupar-se perquè no veien a la Lluna ni les Estrelles. En aquell bosc  hi vivia un animal màgic , era un unicorn. Un animal va veure una ombra que es movia per allí : era l’Unicorn que deixava rastre d’estrelles . L’animal va cridar als altres animals i li van seguir el rastre i el van trobar i li van demanar: sis plau no veiem la Lluna ni les estrelles utilitza la teva màgia i treu-nos la pluja i els núvols.

L’unicorn es va quedar un moment pensant i va acceptar amb una condició :que l’havien d’ajudar.

Els animals el van ajudar i en uns instants l’unicorn va fer màgia amb la seva banya, va fer marxar la pluja i els núvols i ja van poder veure la lluna i les estrelles.

Com agraïment li van fer una festa.

NOM: Elisabeth

CURS:3r

DATA:3/12/2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *