L’ Empaitagrills i la noia de la Lluna.

L’ Empaitagrills i la noia de la Lluna és una història escrita per Josep Francesc Delgado que narra les vivències d’ en Roger, que viu a Menorca amb els seus pares. En Roger es fa amic d’ en Quel, un vell pescador que li mostra les meravelles del mar. Però alguna cosa amoïna el pescador. Un dia en Quel li explica que ja no queden foques a les illes Balears, i que segons la llegenda de les noies de la lluna……..
De totes les històries que ha escrit l’ autor, aquesta és una de les emotives .Ens explica un món , el dels pescadors menorquins, quan l’ autor era un nen, durant els anys 60 del segle passat.

Adequat a partir de 10 anys.

Aquest és un llibre que vam llegir els alumnes de CM i CS de l’ Escola Sol Naixent i de las Zer el Romaní el curs 2014/2015. En la trobada pedagògica d’ aquell curs, la primavera de 2015, ens va visitar l ‘ autor a l’ Escola Sol Naixent de Cubells. Li vam preguntar moltes coses i vam comentar el seu llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *