I SI HAGUÉS PASSAT D’UNA ALTRA .

Era el 15 d’ agost de l’any 2020 quan Xau estava sol a plena mar , dins el petit bot al que havia pogut pujar: quan de cop va veure una llum a la llunyania.El gosset havia  caigut a l’ aigua després de la gran tempesta que havia caigut sobre el vaixell dels seus amos,
Aquella llum era un vaixell que   se li apropava. La gent que anava al vaixell  havien vist el bot, segurament .En Xau estava content i preocupat. D’una part estava content perquè aquella era la seva salvacio i estava preocupat perquè aquelles persones li podien pendre el bot, i la nevera plena de menjar…
El vaixell a la fi va arribar i el primer que va veure  el Xau era que la gent portava arpons de caçar balenes. Eren tres persones però dins portant el timó n’hi havia un altre.
Aquells homes van agafar el gos, i el menjar de la nevera i van deixar el bot a la deriva. Un noi el cuidava. Es deia Pep Guardiola. El gos va descubrir el que feien aquelles persones.: caçaven balenes. En Pep es va encarinyar molt amb el gos tant que parlava amb ell. Li va dir el nom dels seus companys que era gent famosa que estava cansada de la gent pesada. Un es deia Gerard Pique, el que pilotava el vaixell i els dos altres tripulants en Kun Agüero i un noi anomenat Maradona que no li queia bé en Xau.
Quan els nois estaven caçant balenes, en Maradona va caure del vaixell i en Xau al veure’l va saltar del vaixell per salvar-lo. Es van separar massa del vaixell i no podien nedar cap a ell. Al cap d’unes 4 hores de lluita contra la mar van arribar a una illa deserta. Van veure el que semblava una presó en runes molt antiga. En Xau es va quedar amb el noi que no parava de dir: Boludo me he roto una pata…….
El Xau cansat d’ell va anar a buscar menjar al bosc. Va trobar une salsitxs americanes i li va portar al noi. Les havia trobat enterrades a la sorra. Potser hi havia gent allà.  Li va portar el menjar a en Maradona  que caminava amb pas lent ja que estava cansat.

A l’arribar a la presó van sentir cops i gent que cridava… En Xau no  va gosar  passar ja que sabia que alli només li passarien cosses dolentes pero en Maradona hi va entrar. Va sentir els crits d’el noi que cridava molt fort.

En Xau va fugir. Sabia que aquella gent era dolenta i que potser se’l podien menjar.  Se’n va anar i de camí  a la platja no va trobar persones , només animals.  En Xau es va quedar allà a la platja on s’ alimentava de cracs.

En una setmana  una epidemia   va matar tots els essers vius de l’illa . només hi quedaven plàtans i els crancs que a vegades portava la mar.

En Xau es va quedar sol  en aquella illa  , però feliç. mai va tornar cap a on hi havia la presó. Potser ……

FI Hug 6é

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *