Catalunya Segle XIV-Segle XV (1300-1492 )

FI DE L’ EDAT MITJANA

COMPLETA

1.- Durant els segle XIV (           –             ), la ciutat més important de la Mediterrània va ser                   . La ciutat va utilitzar les pedres de la pedrera de la muntanya de Montjuic per construir la                                              i l’ Església de
. Aquesta església és d’ estil                  , perquè els seus arcs són                     ,té               il·luminació ,                   finestres i té                        alçada .
A més d’ aquests edificis és van construir les drassanes que eren uns edificis molt grans que s’ utilitzaven per
. En aquell moment Catalunya necessitava molts                   per                            . Els                       estaven fets de                                 que es portava dels boscos de tot Catalunya.(1-4)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *