La princesa de Zaidin

ZAIDIN
Una vegada en un poble hi vivía una nena petita que es va criar amb els seus pares. La nena es deia Zaida. Quan els seus pares van morir va pasar a ser la princesa del poble. Temps despres va coneixer a un noi que es deia Valenti, en castellà Valentín . Mes endevant es van casar i es van convertir en reis. Des d’aquell precis momento el poble es diu Zaidin. El Castell estava envoltat pel poble on hi vivien els pagesos i els artesants. Tot el poble estvba envoltat de muralles, hi havia 7 portals. Per sota el poble hi havia un passadis secret per escapar-se en cas de guerra. Aquest passadís donava a les afores de les muralles . Des del Castell vigilaven el riu Cinca.

Adrià Trepat
4art

Un comentari a “La princesa de Zaidin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *