El diari de Greg . El Rodrick mana .

TÍTOL. EL DIARI DE GREG.EL RODRICK MANA.
AUTOR: JEFF KINNEY.
PÀGINES :223
PERSONATGES : EL GREG,EL RODRICK,EL ROWELL…

QUÈ ELS PASSA ?

Un estiu el Greg feia classes de natació i com que feia tant de fred a la piscina se n’ anava al vater i s’estava alla tota la classe pero al vater feia mes fred que a la piscina i es tenia de cobrir tot el cos amb paper de vater. Quan acabava el Rodrick el seu germa gran el venia a buscar i li deia que peuges al darere i cada cop que feia una frenada tenia de tenir cuidado que no li caigues la bateria del Rodrick al damunt. Quant va arribar a l’insti tots se’n anaven fugint del Greg i al cap d’uns minuts es va enrecordar que encara tenia el toc de formatge de l’any passat i com que va arribar un nen nou a la classe li va empegar el toc de formatge a l’esquen.La seva mare diu que tenen que passar mes temps junts perque no s’enfadin tant per aixo cada dia despres de sopar sempre els fa rentar els plats junts pero quan tenen de començar el Rodrick se’n va al lababo i si passa hores i quan baixa el Greg ja ho ha enllestit tot.
El rodrick tenia de fer un treball de ciencies i si no el feia be passava asignatura el va fer i el vaig ajudar.

ADRI9À ZIEGLER ESCULIES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *