Ens visiten els mossos !

Ahir dia 21 de maig ens van visitar els mossos de Balaguer. Ens van venir a fer una xerrada i a explicar-nos la seva feina. Després de la xerradeta amb tots els alumnes de l’ escola en la que ens van explicar el seu orígen , ara fa 300 anys. Ens van explicar la seva feina de forma amena perquè tots els alumnes ho poguéssim entendre . Després als més grans els van explicar , una mica, els perills si abusen de les xarxes socials.
Tot seguit vam sortir tots al patí i ens van explicar el funcionament del seu equipatge i de les eines que fan servir : escut, armilla….. Finalment en grups de quatre alumnes ens van donar una volta pel pati amb el seu cotxe. Vam passar un bon matí !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *