El meu diari. Joel

Dia 26 de maig

A la tarda vam agafar el cotxe i vaig anar a Salou amb els meus pares per passar un cap de setmana amb els meus amics de l’escola. El primer que vam fer va ser posar-nos el banyador i banyar-nos a la piscina. Després vam berenar i vam
jugar a Fet i amagar per l’hotel. Tot seguit vam sopar i després vam fer el mateix, però sense fer soroll per no despertar ningú.
Mentre anàvem per l’hotel vam veure per un balcó que hi havia un incendi a uns 300 metres de l’hotel. Vam baixar a avisar els recepcionistes. Ells van trucar als bombers i a les tres de la matinada, van apagar l’incendi.

Dia 27 de maig

Al matí vam esmorzar i vam anar a la platja.
Hi havia onades força grans.
Després finalment vam tornar cap a casa a les set i mitja de la tarda.
Em va agradar molt l’excursió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *